۵۹ پزشک؛ سهم خراسان جنوبی از طرح توزیع نیروهای متخصص/توجه ویژه به شهرستان قاین در توزیع نیروهای متخصص

به گزارش نسیم قائن ، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند این خبر را بعد از برگزاری جلسه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تعیین سهمیه استان ها از طرح توزیع نیروهای متخصص با حضور رئیس، معاون درمان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در ستاد معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با «خراسان جنوبی» اعلام کرد.
دکتر «محمد دهقانی فیروزآبادی» گفت: ۵۹ پزشک متخصص سهمیه استان مربوط به تمام رشته های تخصصی به جز رشته طب اورژانس است که بر اساس نیاز در شهرستان های استان توزیع خواهند شد.
وی مثال زد: در شهرستان قاینات که بیشترین مشکل را در بحث کمبود متخصص زنان و زایمان، مغز و اعصاب، گوش، حلق و بینی و چشم دارد در توزیع نیروها این موضوع مورد توجه قرار خواهد گرفت.
به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای جذب سهمیه درخواستی استان در سال جاری تلاش و پیگیری زیادی انجام داد که در نهایت با ۵۹ پزشک متخصص موافقت شد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به سوال خراسان جنوبی مبنی بر مقایسه سهمیه پزشک متخصص طرحی و ضریب k سال جاری با سال های گذشته هم فقط به این جمله اشاره کرد که شرایط و نیاز در سال های مختلف متفاوت است و نمی توان مقایسه ای در این زمینه انجام داد. به گفته دکتر «محمد دهقانی فیروزآبادی» در صورت جذب این سهمیه نیاز خراسان جنوبی به پزشک متخصص تا حد زیادی برطرف خواهد شد.
وی البته به این نکته تاکید کرد که ابلاغ نیروهای طرحی و ضریب k اواخر مهر ماه جاری توسط وزارت بهداشت صورت می گیرد تا این نیروها بر اساس امتیاز و رتبه محل خدمت خود را انتخاب کنند. به گفته وی نیروها ۳ هفته بعد از ابلاغ وزارت بهداشت مهلت دارند خود را به استان و دانشگاه محل خدمت معرفی کنند در غیر این صورت بر اساس قوانین و مقررات امور حقوقی وزارت بهداشت اقدام خواهد شد.
وی در پایان احتمال ریزش آمار ورودی پزشکان متخصص سهمیه استان را داد و در عین حال ابراز امیدواری کرد: تمام سهمیه پزشکان متخصص وارد استان شده و در بیمارستان ها فعالیت کنند.
گفتنی است سال گذشته از ۱۰۴ پزشک متخصص درخواستی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، وزارت بهداشت از محل طرح توزیع نیروهای متخصص و ضریب k سهمیه خراسان جنوبی را ۵۷ پزشک در نظر گرفت که از این تعداد ۵۰ پزشک وارد استان شدند.
منبع:خراسان جنوبی