۲۰ کیلومترآزاد راه بیرجند – قاین آماده آسفالت

به گزارش نسیم قائن ، از ۵۵ کیلومتر باقیمانده برای دوبانده سازی محور بیرجند – قاین ، ۲۰ کیلومتر آماده آسفالت است.
این مطلب را مدیر کل راه و شهرسازی استان روز گذشته در جلسه هماهنگی بین دستگاه ها برای کاهش نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی استان بیان کرد و گفت: تا پیش از این دو سرمایه گذار برای این آزاد راه اعلام آمادگی کرده بودند اما به دلیل تامین نشدن منابع مالی انصراف دادند و دوباره برای این موضوع فراخوان اعلام شد اما هنوز کسی اعلام آمادگی نکرده است و شاید دلیل آن نبود صرفه مالی باشد.
«جعفری» افزود : هم اکنون ۷۵ کیلومتر باند دوم راه های استان آسفالت شده است که در حال نصب علائم هستیم و در محور بیرجند – قاین نیز ۴۵ کیلومتر از راه دوبانده شده و ۲۰ کیلومتر از ۵۵ کیلومتر باقی مانده این محور آماده آسفالت است . به گفته وی با این که سه پیمانکار این محور حدود ۳۵ میلیارد تومان از دولت طلبکارند اما باز هم کار به درستی در حال انجام است.
وی با بیان این که مشکل اصلی این محور اعتبار است، افزود: پیگیری های زیادی برای این موضوع انجام شده است و از آن جا که این یک محور کامل و مشترک با خراسان رضوی به طول ۶۰۰ کیلومتر است اعتبار آن نیز متمرکز است و امسال ۱۶ میلیارد تومان از محدوده فیض آباد به بجستان، دیهوک ، راور و بیرجند – قاین اختصاص یافت که سهم بیرجند – قاین شش میلیارد تومان است و علاوه بر این هم ۲۰ میلیارد تومان دیگر برای این محور ابلاغ اعتبار شده است اما هنوز هیچ یک از این اعتبارات بین پیمانکاران این محور تقسیم نشده است.
به گفته «جعفری»، استاندار و مسئولان استان طی جلساتی با مسئولان بانک ملی مرکزی برای گرفتن ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات رایزنی کرده اند که نتایج آن تاثیر خوبی در تسریع این پروژه خواهد داشت.
معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هم گفت: سال ۹۵، ۷۶ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شد که از این تعداد ۲۷ نقطه آن پرحادثه بود و تا کنون برای تمام این نقاط عملیات آشکارسازی به طور کامل انجام شده است اما رفع کامل این نقاط حادثه خیز نیاز به اجرای عملیات بلند و میان مدت دارد که تا کنون برای ۱۲ نقطه از این ۲۷ نقطه اعتبار جزئی هم اخذ شده است.
به گفته «جلال زاده» رفع کامل نقاط حادثه خیز جاده های استان ۵۹ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد.
وی با بیان این که تا کنون ۶۹ سامانه ثبت تخلف در استان نصب شده است، افزود: از این تعداد ۶۳ مورد فعال و بقیه در حال فعال سازی است و ۱۴ دوربین نظارتی هم در محورهای مواصلاتی استان نصب شده است .
«عباسی» معاون اورژانس استان هم گفت: هم اکنون ۶۵ پایگاه اورژانس جاده ای با ۷۰ دستگاه آمبولانس جاده ای به همراه دو دستگاه بالگرد اورژانس هوایی در محورهای مواصلاتی استان فعالیت می کنند که علاوه بر این از دو دستگاه اتوبوس آمبولانسی نیز در این محورها استفاده می شود .
جانشین پلیس راه استان هم در این جلسه از کاهش چهار درصدی تصادفات فوتی استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۷۳ فقره تصادف فوتی در استان رخ داده که به نسبت مشابه سال قبل چهار درصد کاهش یافته است که در همین مدت تعداد افراد فوت شده در این تصادفات نیز ۹۲ نفر بود که هفت درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است. سرهنگ «نیکمرد» یکی از مشکلات جاده های استان را نبود دوربین در برخی نقاط اعلام و اظهار کرد: بسیاری از دوربین های نصب شده در محورهای استان میانگین سرعت رانندگان را ثبت نمی کند و این موضوع سبب افزایش میانگین سرعت رانندگان شده است و از سویی هم برخی رانندگان راه هایی برای فرار از دوربین ها مثل عبور از راه های فرعی پشت دوربین پیدا کرده اند .
خراسان جنوبی