سیاسی

گذر پروژه راه آهن خراسان جنوبی از ایستگاه مناقصه

به گزارش نسیم قائن ، با انتشار اسناد مناقصه پروژه راه آهن خراسان جنوبی در روزنامه های کثیر الانتشار رویای به صدا درآمدن سوت قطار به عنوان یک زیر ساخت حیاتی برای مردم این استان در حال رنگ واقعیت به خود گرفتن است.
با گذر پروژه راه آهن خراسان جنوبی از ایستگاه مناقصه که حدود ۲ سال به طول انجامید طلسم حدود ۱۰ ساله شروع این پروژه عظیم و حیاتی استان شکست زیرا اگر قرار بود از محل منابع دولتی کلنگ این پروژه به زمین بخورد شاید سال ها زمان می برد وآن قدر ایجاد خطوط ریل طول می کشید که نسل حاضر هیچ گاه سوت قطار را نمی شنیدند.
البته در این مدت راهکارهای متعددی از سوی مسئولان و متولیان امر پیشنهاد شد تا این که گزینه های بهره مندی از تسهیلات صندوق توسعه ملی و فاینانس در دستور کار قرار گرفت و اکنون مقرر شده سرمایه گذارانی که برنده مناقصه برگزار شده باشند از تسهیلات صندوق توسعه ملی بهره مند شوند تا بالاخره کلنگ آغاز این طرح عظیم به همین زودی به زمین زده شود.
آن طور که نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی به «خراسان جنوبی» گفت: در حاشیه مراسم تحلیف رئیس جمهور دیداری با معاون وزیر راه و شهرسازی داشته که وی گفته مناقصه پروژه راه آهن خراسان جنوبی به روزنامه های کثیرالانتشار رفته و پس از این که برنده مناقصه مشخص شد سرمایه گذار هم برای دریافت تسهیلات به صندوق توسعه ملی معرفی می شود که این کمک به سرمایه گذار است تا کلنگ پروژه عظیم راه آهن شرق در خراسان جنوبی به زمین زده شود.
«فرهاد فلاحتی» افزود: اگر قرار بود ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز اجرایی شدن پروژه حیاتی راه آهن استان از محل منابع دولتی تامین شود شاید سال ها بعد هم شاهد کلنگ زنی این طرح عظیم در خراسان جنوبی نبودیم.
به گفته وی با این اتفاقاتی که افتاده به زودی شاهد کلنگ زنی پروژه راه آهن شرق کشور در خراسان جنوبی خواهیم بود. نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی زمان دقیقی را اعلام نکرد اما گفت: وزیر راه و شهرسازی که معرفی شد با توجه به این که اجرایی شدن پروژه راه آهن خراسان جنوبی جزء اولویت های دولت است به طور حتم به زودی باید شاهد کلنگ زنی این پروژه زیرساختی حیاتی در استان باشیم.
وی میزان تسهیلاتی که برای سرمایه گذار پروژه راه آهن استان درنظر گرفته شده است را هم اعلام نکرد و افزود: بهره مندی از این منابع سقف مشخص ندارد زیرا پروژه عظیمی است و نیاز به بودجه گزافی برای اجرا دارد.
به گفته وی به طورحتم در زمان کلنگ زنی اعلام خواهد شد که چه میزان تسهیلات از صندوق توسعه ملی به این پروژه پرداخت می شود.
عضو کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس شورای اسلامی بازشدن قفل ده ساله ای که بر شروع پروژه راه آهن خراسان جنوبی زده شده بود را اتفاقی بسیار خوب برای خراسان جنوبی دانست که با همراهی و همگامی همه مسئولان استانی، کشوری، نمایندگان خراسان جنوبی و استان های مجاور این استان افتاد زیرا همیشه نگرانی از این وجود داشت که با اعتبارات دولتی پروژه عظیم راه آهن استان راه به جایی نخواهد برد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا