سیاسی

هدف دشمنان شکستن وحدت امت اسلامی است

به گزارش نسیم قائن ،حجت الاسلام یعقوبی امام جمعه خضری دشت بیاض در خطبه های این هفته نماز جمعه در جمع نماز گزاران با بیان اینکه هرچه زمان می گذرد، جامعیت و جاذبه شریعت و سیره نبوى و منطق مستحکم اسلام عزیز براى بشریت تشنه عدالت، معنویت، امنیت و پاکى بیشتر عیان می گرددگفت:خدمتى که پیامبر خاتم(ص) به بشریت از اول تا آخر کرد، به واقع منحصر به فرد و تنها از ناحیه شخصیتى همچون وجود مبارکش امکانپذیر بودو یکى از مهمترین رسالتهاى پیامبر خاتم(ص) امیدبخشى به مستضعفان و مظلومان عالم بود که قرآن کریم فرمود: این ممکن نخواهد شد مگر با مجاهدت و مقاومت فراگیر آحاد انسانهاى مستضعف و تحت ظلم اعم از مسلمان و غیرمسلمان.
وی افزود: حالا که قرنها از دوران حیات حضرتش مىی گذرد، به فضل الهى تشکیل تمدن عظیم اسلامى علیرغم میل بدخواهان و دشمنان کینه ورز امت اسلام و ملت ایران، کلید خورده است و این حقیقت بزرگ، تنها با خمیرمایه وحدت جهان اسلام امکانپذیر خواهد بودلذاست که جبهه کفر و استکبار و صهیونیزم بین المللى، بیشترین توطئه ها و حیله ها را به شکستن وحدت امت اسلام اختصاص داده اندو اگر بخواهیم تنها عنوان توطئه هاى جبهه کفر و استکبار را در عصر و زمان خودمان بررسى و تحلیل کنیم،صف بندی ها و خلق سلفىی گرى و ترویج اندیشه هاى پوسیده وهابیت از طرفى، تشویق و ترغیب شیعه نمایان انگلیسى که جز خوش خدمتى به جبهه کفر و استکبار هنر دیگرى نداشته و ندارند از جهت دیگر، به جاى تقویت اردوگاه عظیم موحدان عالم اعم از شیعه و سنى، سرگرم گسترش دادن دامنه تفرقه و اختلاف و برافروختن آتش فتنه هاى گوناگون در بین فرق مختلف اسلامى هستند.
وی گفت: یکى از موضوعات عبرت انگیزى که اگرچه پس از حدود ۶ سال فتنه گرى به فضل الهى با صلابت و استقامت جبهه مقاومت اسلامى و ایثارگرى مجاهدان مدافع حرم اهل بیت(ع) به طور کامل جمع گردید، تشکل داعش بود که کافى است فلسفه تشکیل داعش و اهداف شوم و مرموز پشت پرده پرورش دهندگان داعش، یکبار دیگر مورد توجه قرار گیرد که قطعاً یکى از اساسی ترین آنها ایجاد اختلاف و شکاف بیشتر در صفوف به هم فشرده امت اسلام بوده است.
حجت الاسلام یعقوبی تصریح کرد:استکبار علاوه بر اهداف اسلام هراسى و شیعه هراسى و در نهایت ایران هراسى، هدفهاى مرموز دیگری ازجمله:جلوگیرى و کند کردن حرکت بیدارى جهان اسلام و بلکه بیدارى مستضعفان عالم،رونق دادن به بازار سلاح و تحمیل فروش تسلیحات گوناگون به کشورهاى هدف،ترمیم اقتصاد کشورهاى وابسته به جبهه غرب و استکبار از رهگذر فروش سلاح و دیگر تجهیزات مورد نیازرا دنبال میکنند
وی افزود: ایران اسلامى افتخار دارد با تأسى به امام راحل که منادى وحدت امت اسلام بود و خلف صالح وى امام خامنه اى(مدظله العالى) که اکنون امید جهان اسلام است، با تأکید براینکه هر صداى تفرقه افکن و هر نشان اختلافى که از هر حلقوم و یا قلم و رسانهاى صادر بشود، محکوم است و همواره و پیوسته آحاد امت اسلام را به وحدتى راهبردى و فراگیر و عمیق دعوت نموده تا به یارى خداى متعال، تحت سایه وحدت جهان اسلام بر مجد و عظمت و عزت و اقتدار همه کشورها و ملتهاى مسلمان افزوده گردد.
امام جمعه خضری دشت بیاض با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در اجلاس محبان اهل بیت در برابر تکفیرکه فرمودند: “ما حرفمان را صریح می زنیم و پاى حرفمان می ایستیم و هرجایى که احتیاج به حضور ما باشد، هرجایى که احتیاج باشد به کمک ما در مواجهه و مقابله ى با کفر و استکبار، کمکمان را به آنجا مىی کنیم؛ این را صریح مىی گوییم، اِبا هم نمیکنیم از گفتن این مطلب در مقابله و مواجهه ى با دنیاى کفر و استکبار؛ ما ملاحظه ى هیچکس را نمیکنیم و سخن خودمان و حرف دل خودمان را صریح می زنیم “افزود: امروز یک چنین واقعیّتى است در دنیاى اسلام و امیدواریم که به توفیق الهى روزى فرا برسد که فلسطین به مردم فلسطین برگردد و مردم فلسطین مالک سرزمین خودشان بشوند و آوارگان فلسطین به فلسطین برگردند؛ آن روز، روز جشن و عید دنیاى اسلام خواهد بود و آن روز ضربه ى واقعى و شکننده ى کمر استکبار بر او وارد خواهد شد و ما براى آن تلاش می کنیم و کار می کنیم و انشاءالله آن روز فراخواهد رسید.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا