مذاکرات چین و آمریکا درباره زیردریایی/ واکنش به اتهام دزدی از سوی ترامپ

به گزارش نسیم قائن ، به نقل از خبرگزاری رویترز (Reuters) وزارت خارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد: ارتش های چین و آمریکا درحال انجام مذاکراتی “بدون مانع” درباره بازگرداندن زیردریایی ایالات متحده که هفته گذشته توسط یک ناو چینی در دریای چین جنوبی توقیف شد، هستند.
رویترز افزود: این زیردریایی بدون سرنشین، پنجشنبه هفته گذشته در آب های فراسرزمینی فیلیپین توقیف شد.
در ادامه این گزارش آمده است: این اولین باری است که چنین زیردریایی هایی توسط ارتش کشور دیگر مصادره می شوند.
خانم “هوا چونینگ” سخنگوی وزارت خارجه چین در خلال کنفرانس خبری خود اظهار داشت: آنچه در شرایط کنونی می توانم به شما بگویم این است که چین و آمریکا از کانال های بدون مانع نظامی استفاده می کنند تا بتوانند این موضوع را به صورتی مناسب حل و فصل سازند.
رویترز نوشت: “دونالد ترامپ” رئیس جمهور منتخب آمریکا که وعده داده بود دربرابر سیاست های اقتصادی و نظامی چین، رویکردی تهاجمی تر اتخاذ کند، وارد ماجرای توقیف غیرعادی زیردریایی آمریکا شده و در توئیتهایی پکن را به دزدیدن این زیردریایی متهم کرده است.
براساس این گزارش، وقتی از خانم چونینگ درباره اظهارنظرهای ترامپ پرسیده شد، وی به کار بردن لفظ “دزدیده شده” برای زیردریایی آمریکا را “کاملا نادرست” خواند.
منبع : جام نیوز