سیاسی

مجلس جایگاه رفیعی برای رساندن حق مردم به آنهاست/ آفت توسعه درمنطقه سیاست زدگیست

به گزارش نسیم قائن ، فرهاد فلاحتی نماینده مردم قاینات وزیرکوه پیش از ظهر امروز در همایش در خط انقلاب که به مناسبت گرامیداشت روز مجلس برگزار شد اظهارکرد: این که عظمت شهید مدرس در اوج خفقان رضا خانی خودرا نشان داد برکسی پوشیده نیست.
وی افزود: دورانی که توسل به استکبار و استبداد عُرف بود ، زمانیکه فساد دربار را بلعیده بود ، در زمانیکه کشور ایران تاراج میشد ، آنروز شهید مدرس در مقابل استبداد رضاخانی ایستاد و مردم را در فرازهای متعددی از تاریخ کمک کرد تا به حق و حقوق خودشان برسند.و البته با مظلومیت به شهادت رسید.
فلاحتی ادامه داد: امروز پس از نزدیک به یک قرن از آن تاریخ ، حوادث تغییرات فراوان داشته است.نظام جمهوری اسلامی، امروز ، پس از ۳۸ سال به خود می بالد که نظامیست با مردم سالاری دینی. با نگاهی که شهید مدرس داشت ، رهبری فرزانه و حکیم چون امام راحل رحمه الله علیه ،قیام او انقلابی را به ثمر رساند که امروز هیچ کس از آحاد ملت در اقصی نقاط کشور نیست که خود را شریک این نظام نداند و در مقابل او احساس دین و وظیفه نکند .
وی افزود:اگر چه دشمنی ها زیاد بوده و هست،.اگرچه اندیشه های الحادی و غرب گرایانه ی فراوانی تبلیغ شده و می شود،.اگرچه دسیسه های متعددی هم اکنون در کشور طراحی و پرداخته می شود اما آنچه که نظام را قوی نگه داشته است ، حضور مردم است و این حضور در مجلس شورای اسلامی ، مستقیما خودش را نشان می دهد
فلاحتی گفت:.به فرمایش حضرت امام رحمه الله علیه اگر مجلس صالح باشد ، جامعه صالح می شود و فرمایشاتی ازین دست که فراوان در کلام ایشان متبلور شد.
مجلس شورای اسلامی از دیدگاه رهبری معظم انقلاب ، جایگاهی بس رفیع دارد که همگان از کلام ایشان بهره مند شده و می شوند و افتخار ما در مجلس شورای اسلامی آنست که با رای مردمی در مجلس خدمتگذار هستیم که ، مردمانی مومن ، ولایی و درخط انقلاب و رهبری هستند.
وی تصریح کرد،استان خراسان جنوبی افتخار ماست و قاینات و زیرکوه در تارک استان ، بدین جهت می درخشدواین قابل توجه است .
نماینده مردم قاینات وزیرکوه در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به خشکسالی ۱۸ ساله ی استان ، رکود اقتصادی بر بازار و مردم ، تعطیلی بیش از نیمی از کارخانجات در استان ،بعضا بی مهری های بعضی از سیاسیون یا سیاست زدگان در استان گفت: هیچ کدام از اینها براراده مردم ولایی استان تاثیر گذار نبوده است به طوری که ستاد اربعین وعتبات عالیات استان اعلام کرد امسال مردم خراسان جنوبی ۱۲میلیارد تومان برای باز سازی عتبات واربعین حسینی کمک نقدی وغیر نقدی داشته اند.
وی افزود:با افتخار اعلام میکنیم که خراسان جنوبی به لحاظ آسیب های اجتماعی ، پایین ترین استان در سطح کشوراست چرا ؟ چون ولایی بودن ، در خط رهبری بودن ، در مشی اهل بیت حرکت کردن و در مدار حق و حقیقت بودن دلیل این رتبه خراسان جنوبی است.
فلاحتی در ادامه با اشاره به جایگاه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس جایگاه رفیعی برای رساندن حق مردم به آنهاست .
وی افزود:اگرچه مجلس شورای اسلامی نهادیست که ابتدا در صیانت از انقلاب اسلامی باید تلاش مضاعف نماید ، اگر چه مجلس جاییست که حرف ها شفاف و روشن از زبان موکل مردم گفته می شود تا کسانی باشند برایش پیگیری و رفع رجوع کنند ، اگر چه مجلس جاییست که نماینده باید هوشیار در رای و نظر باشد ، که به مصالح عمومی جامعه خدشه ای وارد نشود ، اما انتظارات دیگری هم از نمایندگان مخصوصا در شهرهای کوچک فراوان است.
کارهای اجرایی نا تمام و یا ناقضی که به هر دلیلی بر زمین مانده ، مردم انتظار پیگیری از نماینده را دارند .
.از جزیی ترین کارها که بعضا مردم گرفتار می شوند از روستایی دور افتاده در مرز ، تا خود شهرستان ، مدام نماینده باید پیگیری نماید و ازین جهت نیز وظیفه ای سنگینی نماینده دارد.
وی ادامه داد: لطف خدای تبارک و تعالی و دعای خیر شما مومنین و عزیزان ، عرض می کنم در ۱۸ ماهی که خادم شما در خانه ی ملت بودم تا آنجا که در توانم بوده ، با اولویت هایی که در انتخابات اعلام کردم ، کوشش نمودم. البته قصورات انسان زیاداست و ما سرتا پا تقصیریم و عذر خواهم از تمام ملت .اما توجه ما در تمام این مدت ، توجهی بود به مصالح عمومی کشور ، سند توسعه ی پنج ساله(برنامه ششم)به نحوی با تلاش همکاران بنده در مجلس بسته شد که الحمدلله رویکرد رفع محرومیت و اشتغال زایی و رفع رکود دارد و فراوان به دولت کمک می کند.
فلاحتی تصریح کرد؛در قوانین دیگری که مصوبه همین چندماهه مجلس دهم است ، قوانین بسیار قوی و متقن برای روستاها و عشایر آمد و وظیفه دارم از شخصیت بی نظیر انقلاب اسلامی ، رهبر حکیم و فرزانه ی انقلاب ، حضرت امام خامنه ای ، نهایت تشکر را از زبان شما داشته باشم. چرا که هرجا مجلس ، نیاز به اذنی داشت انجام شد.
وی افزود: بعضی از جاها دولت یا نداشت یا برای کار کردن بریده بود .مثلا در بحث آب رسانی به روستاها و مناطق محروم. صندوق توسعه ملی که برداشت از آن ، حتما باید با اذن رهبری باشد. وقتی مطلب به آقا رسید ، ریاست مجلس گفتند که این اذن به راحتی آقا داد و تاکید کرد که مصوبه به گونه ای باشد که پول در همان زمینه ای که هست هزینه شود و انجام شد.
.برای اشتغال در مناطق روستایی و عشایری ، مصوبات بسیار خوبی هست .ما فقط امیدواریم که دولتمردان عزیز از صدر تا ذیل هوشیارانه با درک شرایط موجود کشورمان ، به سمت و سویی بروند که قوانین به درستی اجرایی شود.
نماینده مردم قاینات وزیرکوه ادامه داد:آفت توسعه در کشور، منطقه و شهرستان ، سیاست زدگیست. از دریچه سیاست به همه چیز نگاه کردن ، مُخل توسعه است .
انقلاب اسلامی ما ، انقلابی بود برای کمک به خلق الله با توکل بر خدا . یعنی تفکر جهادی . ما متاسف میشویم وقتی جلساتی را در شهرستان یا استان می بینیم که بعضی از مدیران کل ، افتخار می کنند که با نگاه سیاسی ، عزل و نصب کردندو کوبیدند. که چه به شود؟؟؟ که به کجا برسیم؟
هدف خدمت به مردم ، ایجاد تعادل و توسعه است ، استفاده ی از همه نیروها و اهرم هاست و خدا مارا نیامرزد اگر خواسته باشیم ازین دریچه جامعه را نگاه کنیم ، که به نظام اسلامی خیانت کردیم.
فلاحتی در ادامه سخنان خود بیان داشت: بزودی نظام اسلامی وارد چهلمین سال خودش می شود .یعنی جوانی بالغ و کامل ، از مدیران هم انتظار این بلوغ سیاسی و اجتماعی در همه جای کشوراست و.البته لازم است عرض کنم ، هرجا مدیری سیاست زده وارد کار خودش می شود ، هنرکار کردن ندارد یعنی بلد نیست کاراجرایی انجام بدهد ، با حرفی ، حاشیه در جامعه ایجاد میکند برای اینکه از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند ، و گرنه مدیران خدوم ، در همه ی گروه های سیاسی ، کم نبوده و نیستند و امیدوارم دولت محترم دوازدهم ، با رویکردی اینچنینی، با حساسیت در شرایط امروز جامعه به نحوی برنامه ریز و کار کند که خدای نکرده سرمایه های اجتماعی از دست نرود.
وی ادامه داد:در طول این دوره از خدمت ۱۸ماهه ای که در خدمت مردم عزیز بودم ، اولویت ها ، موضع گیری ها ، حرف ها ، در راستای صیانت از انقلاب اسلامی بود.زیر لایحه ای را امضا نکردم که خدای نکرده موکلین ما شرمنده باشندو خود ما شرمنده تردرمحضر الهی. به مساله ای رای ندادم که خدای نکرده به حجت شرعی نرسیده باشم . و پیگیری مسایل حوزه انتخابیه که عرض کردم ، اول بحث بهداشت و درمان بود ، که یادم هست ، درقاین یک پزشک متخصص زنان بیشتر نداشتیم و. امروز با افتخار عرض می کنیم ، با پیگیری های مرتب و البته با همکاری های فراوان بخش بهداشت و درمان چه در استان ، چه شهرستان چه وزارت خانه ، ۳۶ پزشک متخصص در قاین داریم که ۴ تا پزشک زنان هستند .امروز افتخار می کنیم که پزشک سونوگراف بومی خانم داریم و باز هم پیگیری خواهیم کرد که مشکلات کمتر شود. اعتبارات بخش بهداشت و درمان و امکانات ، قابل توجه است .از جمله ام آر آی ، سی تی اسکن ، سونو گرافی. برای شهرستان خریداری شده است
در مسائل دیگر ، بحث جاده قاین بیرجند ، بحث راه آهن پیگیری هایی شده و الان هم می شود. از وقتی استاندار جدید آمدند ، امیدواری های ما بیشتر شده است . هدف ما ازین جلسات اینست که وجود همه افراد برای پیشرفت قاینات نیاز هست. تفرقه مخل توسعه است و در این جلسات به دنبال هم افزایی هستیم.
دراین جلسه حجت السلام رحمانی امام جمعه قاین وحجت الاسلام قربانی نماینده ادوار گذشته قاین سخنانی در خصوص اهمیت روز مجلس وآیت الله مدرس ایراد کردند.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا