طرح دوبانده سازی محور بیرجند – قاین تا سال آینده تکمیل می شود

به گزارش نسیم قائن ، امیر امینی روز دوشنبه در بازدید از عملیات اجرایی احداث باند دوم بیرجند – قاین افزود: کارهای خوب و موثری در این محور انجام و تقریبا در تمام محور کار زیرسازی انجام شده و در نقاطی نیز آسفالت شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی وی گفت: خوشبختانه در ۲ قطعه محور پیمانکاران فعال هستند و فقط در ۳۵ کیلومتر از این محور که پیمانکار مشکلات مالی دارد، عملیات اجرایی کندتر پیش می رود که در حال تجدیدنظر و رفع مشکل هستیم.
وی درخصوص اتمام کل پروژه گفت: با تامین مبلغ ۵۰ میلیارد تومان از محل ملی و استانی، ۶۵ کیلومتر از ۱۰۰ کیلومتر محور تا پایان سال مالی ۹۶ (تیرماه ۹۷) بازگشایی می شود و ۳۵ کیلومتر باقی مانده تا آبان و آذر ۹۷ به بهره برداری خواهد رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: از طرفی در حال مذاکره با سرمایه گذار برای ارتقاء محور از بزرگراه به آزادراه هستیم تا شاخص های برخورداری استان هم افزایش یابد.
وی اظهار کرد: این محور جزو معدود محورهایی است در سطح کشور که سطح سرویس ۵ و ۶ را دارد که می بایست ۴ خطه باشد و در اینصورت شاهد ترافیک روان و کاهش تصادفات خواهیم بود.
امینی گفت: در مجموع روند اجرایی کار خوب است و پلیس راه و راهداری نیز می بایست در بازگشایی محور همکاری بیشتری با اداره کل راه و شهرسازی داشته باشند چرا که هر قسمت از این محور که بازگشایی شده حوادث نیز کاهش داشته است.
بنابراین گزارش معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی صبح امروز (دوشنبه) به منظور دیدار با استاندار خراسان جنوبی و بازدید از عملیات دوبانده سازی محور بیرجند – قاین وارد بیرجند شد.
وی در این دیدار با اشاره به اینکه پروژه دوبانده سازی محور بیرجند – قاین از اولویت دارترین محورهای استان و حتی کشوری است گفت: اقدامات بسیار خوبی طی سه سال گذشته در محور بیرجند به قاین و دیگر باندهای دوم خراسان جنوبی علیرغم تمام کمبودها صورت گرفته که از مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی و همکاران ایشان تشکر می کنم.
امینی با بیان این موضوع که ۷۵ درصد منابع وزارت راه و شهرسازی تخصیص یافته است افزود: پیگیری می کنیم اعتباراتی که برای پروژه های غیرفعال تخصیص یافته به پروژه های دارای اولویت کشور از جمله محور بیرجند – قاین اختصاص یابد تا در کمترین زمان ممکن پروژه به اتمام برسد.
وی گفت: وزارت راه و شهرسازی ۳ تا ۴ اولویت اساسی دارد که از جمله آن می توان به راه آهن اشاره نمود و خوشبختانه پیگیر پروژه راه آهن خراسان جنوبی هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در این موضوع پیگیری شده ۱۵ درصد از هزینه اجرا از محل صندوق توسعه ملی و بقیه از طریق فاینانس و جذب سرمایه گذار اجرایی شود که با آستان قدس رضوی نیز صحبت شده است.
وی گفت: علاوه بر این برای احداث راه فراه بعد از گذشت حدود ۶ سال، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت، همچنین دوبانده سازی محور خوسف به سه راهی راهداران، بیرجند به سمت سربیشه، طبس به یزد و طبس به اصفهان، فردوس به بجستان، طبس به بشرویه از طریق خدآفرید از مهمترین پروژه های دارای اولویت راه و شهرسازی است.
امینی با اشاره به افتتاح فاز یک بندر تجاری و بین المللی چابهار توسط رئیس جمهوری در روز گذشته بر تاثیرات مثبتی که در منطقه بویژه راه های ارتباطی ریلی و جاده ای خراسان جنوبی خواهد داشت، تاکید و اظهار امیدواری کرد که در آینده موجب ارتقاء بزرگراه های استان به آزادراه و تسریع در احداث راه آهن شود.
ایرنا