سال آینده مشترکان تلفن ثابت کشور به ۴۰ میلیون نفر افزایش مییابد

به گزارش نسیم قائن ، سید مجید صدری روز سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون هر دو نفرمشترک می توانند از یک خط تلفن ثابت استفاده کنند و این روند روبه رشد است.
به گفته وی، اکنون برخی مناطق روستایی کشور از داشتن تلفن محروم هستند که شرکت مخابرات ایران تلاش دارد از سال ۱۳۹۷ برنامه واگذاری تلفن در این مناطق را آغاز کند.
صدری یکی از برنامه های این شرکت برای سال آینده را توجه جدی تر به افزایش کیفیت محصولات برشمرد و ادامه داد: تلاش برای ارائه خدمات پس از فروش مطلوب و مشتری مداری از جمله دیگر اقدام هایی خواهد بود که سال آینده پیگیری و اجرا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ابراز امیدواری کرد: با اقدام های طراحی شده برای سال آینده، این شرکت بتواند رضایت مردم را بیش از پیش فراهم کند.
** ادغام همراه اول و مخابرات ایران هدف فعلی نیست
وی در خصوص تلاش برای ادغام دو شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) و مخابرات ایران خاطرنشان ساخت: تلاش بر این است تا بتوان این ادغام را در برخی منابع انجام داد.
صدری ادامه داد: به این معنا که اکنون دو شرکت یک سری اقدام های مشترک در حوزه های فنی و تجاری دارند که امید است در این حوزه ها به یک هم افزایی دست یابیم به عنوان مثال در مرکز تماس که اکنون هر دو شرکت دارای مرکز تماس جداگانه هستند و می توان از یک مرکز برای دو شرکت استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود:در حوزه های فنی نیز اقلامی خریداری می شود که همراه اول هم به آنها نیاز دارد که می توان از این ها به صورت مشترک استفاده کرد.
به گفته وی، تلاش می شود بیشترین هم افزایی در منابع مشترک ایجاد شود نه اینکه بخواهیم دو شرکت را ادغام کرده و یکی شوند.
آخرین گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی است، ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور در بازه زمانی آغاز سال ۱۳۸۶ تا پایان شهریور ماه امسال در حالی به رقم ۳۸٫۶۹ درصد رسید که در سال ۱۳۸۶ این ضریب ۳۳٫۴۳درصد و در پایان خرداد ماه امسال ۳۸٫۶۱ درصد بود.
شمار تلفن های ثابت دایری کشور تا پایان پارسال ۳۰ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۳۳ شماره بود و خرداد ماه امسال به ۳۰ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۲۳ شماره رسید.
افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت به عدد ۳۸٫۶۹ نشان دهنده آن است که با وجود توسعه تلفن همراه در کشور و توزیع بیش از ۱۶۵ میلیون سیم کارت، هنوز تلفن ثابت جایگاه خود را در بین مردم از دست نداده و همچنان یکی از اصلی ترین وسایل ارتباطی مردم با یکدیگر است.
شمار مشترک پهن باند ثابت کشور تا پایان اسفند ماه پارسال ۹ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۲۳ مشترک بود که در پایان شهریور ماه امسال به ۱۰ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۱۱۸مشترک رسید.
آمار تلفن های همگانی کشور نیز تا پایان سال ۱۳۹۵ حدود ۱۱۵ هزار و ۷۶۴ دستگاه بود که تا پایان خرداد ماه امسال به رقم ۱۱۵ هزار و ۵۵۰ دستگاه رسید و این امر نشانگر کاهش شمار دستگاه های تلفن همگانی در کشور در رقابت با تلفن همراه است.
شمار روستاهای دارای تلفن خانگی بر پایه آخرین گزارش دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به رقم ۴۸ هزار و ۹۷۶ روستا رسید.
آخرین آمار دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهریور ماه امسال منتشر شده است