سیاسی

زلزله کره جنوبی به ۲ هزار خانه و ۲۲۷ مدرسه خسارت وارد کرد

به گزارش نسیم قائن ، یونهاپ خبرگزاری رسمی کره جنوبی به نقل از گزارش مرکز ملی حوادث و ایمنی وزارت امنیت داخلی این کشور امروز یکشنبه اعلام کرد از این تعداد ۵۲ خانه بطور کلی نابود شده اند و ۱۵۷ خانه نیز آسیب جدی دیده اند.
بر اساس این گزارش ۱۸۲ پل نیز آسیب دیده اند اما آسیب دیدگی آنها بحدی نیست که باعث ترافیک و یا قطع تردد شوند.
گزارش مرکز ملی حوادث و ایمنی وزارت امنیت داخلی کره جنوبی با اشاره به اینکه این زمین لرزه تلفات جانی نداشته است، می افزاید: بر اثر این زمین لرزه که روز چهارشنبه گذشته اتفاق افتاد، ۸۲ نفر در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند که فقط ۱۵ نفر آنها بستری شدند بقیه به صورت سرپایی درمان و ترخصی شدند.
بر اثر این زمین لرزه در مجموع هزار و ۱۲۴ نفر آواره شدند که در ۱۱ پناهگاه موقت زندگی می کنند.
مرکز ملی حوادث و ایمنی وزارت امنیت داخلی کره جنوبی گفت که تقریبا ۲۰ هزار نفر برای کارهای بازسازی این شهر و مناطق آسیب دیده بسیج شده اند.
شهر پوهانگ در منطقه جنوب شرق کره جنوبی واقع شده است.
منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا