سیاسی

دستگاه‌های ذیربط در برابر تمدید تحریم‌ها اقدام متقابل کنند

به گزارش نسیم قائن ، آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای تمدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران را محکوم کرد و از دولت، مجلس، وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی خواست برای احقاق حقوق ملت ایران بکوشند.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه‌تعالی
لَن یّجْعَلَ ٱللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى ٱلْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً (نساء: ۱۴۱)
دولت جنایتکار آمریکا بار دیگر با تفرعن و خوی استکباری خود، عناد و دشمنی با ملت ایران را نشان داد و با تمدید تحریم‌های ۱۰ ساله(ISA) و نقض یک سویه برجام که یک توافق چندجانبه است، ثابت نمود که طبق فرمایش دوراندیشانه مقام معظم رهبری، دولتمردان و حاکمان آمریکایی به هیچ وجه قابل اعتماد نبوده و نیستند و برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.
بی شک این اقدام خصمانه، ناقضِ تعهدات بین‌المللی بوده و وجهه واقعی آمریکا را بیش از پیش در عرصه جهانی در نزد طرف‌های دیگر توافق هسته‌ای روشن خواهد ساخت.
مجلس خبرگان رهبری،‌ ضمن هشدار به دشمنان و گوشزد نمودن این موضوع که آحاد مردم و دولتمردان نظام جمهوری اسلامی ایران،‌ طبق آموزه‌های دینی و ملی خود، زیر بار زورگویی و قلدر مآبی مستکبران نخواهند رفت و با اعتقاد راسخ به این وعده الهی که «إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ» (حج: ۳۸)، این بدعهدی و نقضِ آشکار برجام از سوی آمریکا را محکوم نموده و خواستار پیگیری جدّی این موضوع و اتخاذ موضع متقابل و متناسب از سوی دولت، مجلس، وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی در جهت احقاق حقوق ملت ایران می‌باشد.
احمد جنّتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری
انتهای پیام/
منبع : تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا