دانشجودر جایگاه واقعی خود قرارندارد/مسئولین دانشگاههابه خواسته های دانشجویان اهمیت نمی دهند

به گزارش نسیم قائن ، شانزدهم آذر، را روز دانشجو نامیده اند، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به دخالتهای آمریکا و انگلیس در امور ایران و سفر “ریچارد نیکسون” معاون رییس جمهوری آمریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان بپاخاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند.
روز دانشجو برای بسیاری از دانشجویان می تواند روزی خاطره انگیز و ماندگار باشد، آنان در این روز خواسته های زیادی ندارند، توقعاتی دور از دسترس را خواهان نیستند، و بعضا هیچ درخواست و مطالبه ای هم نداشتند
مهدی وفائی دانشجوی رشته عمران دانشگاه بزرگمهر با تبریک فرارسیدن روز دانشجوبه دانشجویان سراسر کشوردر گفتگو با خبرنگار ماگفت:دانشجودر جامعه امروزی قشری مظلوم است که از رئیس دانشگاه تا نگهبان دانشگاه به او حکومت میکند ویک دانشجوبه جای اینکه تنها دغدغه اش درس باشد بیشتر دغدغه مشکلات پیرامون دانشگاه رادارد.
وی ادامه داد:دانشجویان مخصوصادر ایران بدنبال نداشته ها وآرزو های خودهستندو اگر دانشجو درست وصحیح آموزش ببیند مطمئناکشور درمسیرپیشرفت وتوسعه قرارمیگیرد.
این دانشجو با توصیه به دانشجویان می گوید: پیام من به دانشجویان آینده کشورم این است که اگر میخواهید کشورمان پیشرفت کند وتوسعه را ببینید باید تمام سختی ها را تحمل کنید ویاد بگیرید که اگر یک بازو میخواهد قوی شود باید درد حاصل از تمرین را تحمل کند .
وفائی ادامه داد: دانشجویان باید چشمان باز داشته باشندو به راحتی گول فریب های دشمن را نخورند برای ساختن ذهن سیاسی نیاز به فکر کردن است نه شنیدن حرف های سیاسی کذب و دروغین.
وفائی با بیان این که فضای جامعه ومسولین کاملابر علیه دانشجویان است گفت: مسئولین ما باید به دانشجویان اهمیت بیشتری دهند چون آبادانی یک کشور وقتی حاصل می شود که ارزش های دانشجویان آن کشور حفظ شود نه غروز آنها را لکه دارکنند.
وی ادامه داد:دانشجو در جایگاه خودش به خصوص در شهرهای کوچک قرارندارد وبه عنوان مثال در دانشگاه ما ،فضای دانشگاه یک فضای مسموم است به گونه ای که دانشجویان حق اظهارنظر وانتقاد به وضعیت امکانات رفاهی وحتی تغذیه را ندارند ومن به عنوان یک ایرانی ویک دانشجو عاجزانه از مسئولین درخواست دارم که مدیریت دانشگاه هارا بدست افراد کاردان واگذارکنند نه افرادی که درمقابل عقاید دانشجویان می ایستند،انتظار دارم که این درخواست من مورد عنایت قرار بگیرد.
وی در پایان گفت:دانشگاه های کشور به جز تعداد اندکی مسیرپیشرفت را برعکس طی میکنند و درنهایت منجربه فرار نخبگان از کشور میشوند این ها همه از سؤمدیریت حاصل میشود.