سیاسی

جنب‌وجوش افطار در کربلا+تصاویر

به گزارش نسیم قائن ، خیابان‌های منتهی به خیمه‌گاه، قتلگاه و بین‌الحرمین، دقایقی پیش از اذان مغرب و افطار، چهره تازه‌ای به خود می‌گیرد؛ به گونه‌ای که مردم روزه‌دار برای خرید مایحتاج غذایی خود، ترجیح می‌دهند به جای مغازه‌ها به دستفروشان دوره‌گردی مراجعه کنند که اغلب مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.
بر اساس این گزارش، جگرکی‌ها، میوه‌فروش‌ها، شیرینی‌فروشان، آبمیوه‌فروش‌ها، نانوایی‌ها، یخ‌فروشان سیار و … در دقایق منتهی به افطار، بازار بسیار گرمی دارند و مردم با قیمتی نسبتاً مناسب، مایحتاج خود را از بازاری تهیه می‌کنند که اجناس آن، معمولاً روی گاری‌های چوبی عرضه می‌شود.
در این بازار، سهم زائران ایرانی بسیار پایین است و آنان، جز برای خرید برخی میوه‌ها به فروشندگان دوره‌گرد مراجعه نمی‌کنند؛ چرا که غذای سالم، دسر و نوشیدنی‌ها به وفور در هتل‌های محل اقامت آنان زیر نظر کارشناسان بهداشت ارائه می‌شود و این دسته از زائران، نیازی به خرید از بازار سیار کربلا ندارند.
در ادامه تصاویری از بازار پررونق خوراکی‌ها در کربلای معلی همزمان با افطار مشاهده می‌کنید:
فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا