توقیف سواری پراید با ۵۵میلیون ریال خلافی درقاین

به گزارش نسیم قائن ، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت:در راستای برخورد با رانندگان متخلف و حادثه ساز مأموران پلیس راه شهرستان قاین هنگام کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه سواری پراید را به علت تخطی از سرعت مجاز متوقف کردند.
رضایی افزود:پس از توقف این خودرو و استعلام به دست آمده،مشخص شد خودرو دارای مبلغ ۵۵میلیون و ۹۵۰هزار ریال خلافی معوقه در سیستم اجرائیات راهور است.
وی گفت:برابر ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی از تردد خودرو های متخلف با خلافی بیش از ۱۰ میلیون ریال جلوگیری و در صورت مشاهده توقیف خواهند شد که طبق همین ماده این خودرو روانه پارکینگ شد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی افزود:با توجه به اینکه برابر قانون،پلیس از ادامه حرکت خودروهای بالای یک میلیون تومان خلافی جلوگیری خواهد کرد توصیه می شود رانندگان استعلام لازم را از سامانه ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰در خصوص گواهینامه و خلافی خودرو اخذ کنند تا در هنگام تردد در معابر و جاده ها مشکلی به وجود نیاید.
انتهای پیام/