تمام ظرفیتهای استان خراسان جنوبی در آمایش سرزمینی لحاظ شود

به گزارش نسیم قائن ، مهدی مروج الشریعه ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان جنوبی اظهار داشت: طرح آمایش خراسان جنوبی ازطرح های مهمی است.
وی مهمترین مزیت های طرح جامع آمایش در خراسان جنوبی نسبت به طرح آمایش در خراسان رضوی را تهیه شیت های نقشه در این استان عنوان کرد و افزود: مدیریت آمایش یک بخش قابل طرح در این خصوص است که باید مدیریت بین منابع طبیعی و بخش معدن برقرار شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح آمایش خراسان جنوبی باید سریعا به کشور اعلام و سپس به تکمیل این طرح بپردازیم بیان کرد: نگاه عمیق به مسائل زمینشناسی یکی از ویژگیهای طرح آمایش خراسانجنوبیاست.
مروج الشریعه بر لزوم تقویت ارتباطات بین المللی دانشگاه بیرجند با دانشگاه های سایر کشورها همچون قفقاز شمالی وغیره تاکید کرد و تصریح کرد: همچنین باید این را بپذیریم که دانشگاه، مسئول اشتغال افراد و دانش آموختگان نیست.
وی با اشاره به اینکه بهتر است که به سمت رشته های فنی در دانشگاه های استان رفته ودر این خصوص سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد خاطرنشان کرد: در سند آمایش باید مدیریت ریسک را در خراسان جنوبی بپذیریم.
استاندار خراسان جنوبی شرط نخست مدیریت آمایش را شجاعت و ریسک پذیری دانست و یادآور شد: مدیریت آمایش، به عنوان یک مسئله و موضوع مهم است.
مروج الشریعه برگزاری جشنوارهها و همایشهای ملی برای معرفی محصولات و ظرفیتهای استان را بسیار حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: در بحث جشنواره گل نرگس،باید تلاش شود که این جشنواره به صورت ملی برگزار شود.
وی با اشاره به سرمایه گذاری در استان افزود: در بحث سرمایه گذاری در خراسان جنوبی بنده تعهد به آموزش آموزش های لازم به تمام نیروهای سرمایه گذار درامورمختلف سرمایه گذاری در استان را تقبل می کنم.
انتهای پیام/
منبع : تسنیم