سیاسی

تجلیل از مفاخر هنری قاینات توسط اداره فرهنگ وارشاداسلامی شهرستان

به گزارش نسیم قائن ، سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی قاین در برنامه های جداگانه ای به اتفاق هنرمندان وجمعی از کارمندان اداره فرهنگ وارشاد اسلامی قاین با حضور در منزل شاعر وادیب قاینی،پیشکسوت تئاتر قاین وچهره ماندگار موسیقی قاین با این هنرمندان دیدار وگفتگو کرد.
تجلیل از ادیب و شاعر قاینی
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان قاینات به همراه جمعی از فعالان عرصه هنر شهرستان به دیدار حسن مختاری ادیب و شاعرپیشکسوت شهرستان قاینات رفت.حسن مختاری ادیب و شاعر قاینی از فعالین و پیشکسوت های عرصه قلم فرهنگ وهنر شهرستان می باشد. وی تا کنون با تألیف ٨ عنوان کتاب بیش از ٢٨ هزار جلد کتاب به بدنه فرهنگی قاینات تزریق نموده است. میرزنگویی هدف از این دیدار را تجلیل از مقام شامخ این ادیب قاینی دانست و با تجلیل از تلاش های بی دریغ چندین ساله حسن مختاری گفت: این شاعرگرانقدر از سرمایه های فرهنگی شهرستان می باشد که زحمت زیادی در این عرصه متحمل گردیده است.
در این دیدار مرتضی حسینی اسفاد مسئول انجمن ادبی بزرگمهر قاینی، سید جلال اردوان مسئول انجمن ادبیات داستانی سراج و علی برات پور اول نیز حضور داشتند. در پایان مراسم مرتضی حسینی اسفاد شعر زیبایی که در تجلیل از فعالیتهای چندین ساله و بی دریغ حسن مختاری شاعر گرانقدر شهرستان سروده بود، راقرائت و تقدیم نمود.
تکریم پیشکسوت تئاتر قاینات
میرزنگویی به همراه جمعی از فعالان عرصه هنر شهرستان به دیدار علی اکبرشریف زاده هنرمند پیشکسوت تئاتر در منزل وی رفت.
در این دیدار که مرتضی حسینی اسفاد مسئول انجمن ادبی قاین ، سید جلال اردوان مسئول انجمن ادبیات داستانی سراج ، رمضان علی فدوی عضو شورای بازبینی نمایش و عضو هیئت مدیره انجمن هنرهای نمایشی قاین ، قاسم بهزادی مسئول انجمن موسیقی قاین و جواد هادی و مجید بهمنش اعضای هیئت مدیره ی انجمن موسیقی قاین نیز حضور داشتند، از تلاش های ارزنده هنری وی در اجرای برنامه های نمایشی و دیگر برنامه های هنری شهرستان، با اهدای لوح سپاس قدر دانی شد
میرزنگویی با تأکید بر حفظ شان و جایگاه هنرمند گفت: تکریم از هنرمندان و پیشکسوتان و خانواده های آنان جزء وظایف متولیان فرهنگی است و هنرمندان این شهرستان همیشه همراه و همگام با سیاست های فرهنگی هنری این اداره در تولید و ارائه آثار هنری پیش قدم بوده اند.
دیدار باچهره ماندگار موسیقی قاینات
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان قاینات به همراه جمعی از اصحاب هنر شهرستان به دیدار پیشکسوت و فعال موسیقی قاین سید ابوالفضل هاشمی در منزل وی رفتند.
سید ابوالفضل هاشمی موسیقیدان ونوازنده توانمند تار وسه تار از سال ١٣۶۴فعالیت حرفه ای موسیقی خویش را آغاز نمود .
وی طی این سال ها شاگردان زیادی را به جامعه موسیقی سنتی قاینات معرفی نموده است.
میرزنگویی، هدف از این دیدار دوستانه را تجلیل از فعالیت های بی دریغ استاد سید ابوالفضل هاشمی چهره ماندگار موسیقی قاینات دانست.
وی به بیان اهمیت نقش اساتید و پیشکسوتان فرهنگ و هنر پرداخت و گفت: تلاش ها و فعالیت های هنری اساتید عرصه هنر بر کسی پوشیده نیست و وظیفه ما است که به ساحت پیشکسوتان فرهنگ و هنر این مرز و بوم عرض ادب کنیم.
در این دیدار فعالین موسیقی شهرستان داریوش توسلی، جواد هادی، مجید بهمنش، محمد فلکی، رضا خسروی و قاسم بهزادی مسئول انجمن موسیقی شهرستان قاین نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا