سیاسی

بیش از۷۵۰مددجو ویتیم برسرسفره افطار کمیته امداد قاین نشستند

به گزارش نسیم قائن ، امسال دربیست وپنجمین شب از ماه مبارک رمضان مراسم افطاری با حضور بسیاری از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و مسئولان اداری شهرستان قاین برگزارشد تا ایتام ومددجویان در کنار مسئولان، افطارکنند.
فارابی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان قاین درحاشیه این مراسم درگفتگو با خبرنگار نسیم قاین گفت: دراین مراسم افطاری که به کمک خیرین برپاشده است بیش از۷۵۰مددجو ویتیم روزه دار حضورداشتند.
وی افزود:هدف از برگزاری سفره ایتام، تبعیت از سیره معصومین و تشویق و ترغیب مردم به حمایت از محرومان است.
فارابی افزود: اگر به تاریخ اسلام مراجعه کنیم می بینیم که امام علی(ع) مدام به ایتام و محرومین سرکشی می کرد و برایشان غذا می برد و از طرفی درمی یابیم که امام حسن مجتبی(ع) سفره خانه اش همیشه برای محرومین و افراد بی بضاعت پهن بود که اینها نمونه هایی از دغدغه معصومین از کمک به محرومین جامعه است که باید راه و سیره آن ها به مردم نشان داده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا