بسیج عامل به زانو درآوردن ابرقدرتها/هدف ایران وحزب الله خاورمیانه ای بدون اسرائیل است

به گزارش نسیم قائن ، حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین در خطبه های این هفته نماز جمعه با دعوت همگان به تقوای الهی وحفظ حریم حق اظهار کرد:درمنابع شیعی روایتی از امام باقر(ع)داریم که در بخش پایانی این روایت با بیان پایه های ستون خیمه های اسلام می فرمایند: اسلام بر۵پایه نماز وزکات وروزه وحج وولایت استوار است وفریادی که برای ولایت سرداده شده است برای هیچ کدام دیگر سرداده نشده است.
وی درادامه خطبه به بحث های هفته های گذشته نماز جمعه وجنگ صفین وخوارج اشاره کرد وگفت: عده ای به بهانه خون خواهی عثمان وبا جنگ هایی که برعلیه ولی روزگار امام علی(ع)راه انداخته بودند آتش بس را برایشان تحمیل کردند وهرچه ایشان گفتند این یک نیرنگ است گول نخورید ولی متاسفانه ای عده ای در مقابل امام ایستادند واگر آتش بس را نپذیری خون تورا هم در دم مثل خون عثمان خواهیم ریخت وبعد از آن هم جنگ هایی در آن زمان درگرفت که با درایت وهوشیاری توانستند این جنگها را به نفع مسلمانان به پایان ببرند.
حجت الاسلام رحمانی در خطبه دومنمازجمعه با اشاره به پیروزی های اخیر جبهه حق بر داعش گفت:اگر چه این غده سرطانی متلاشی شد وبه ظاهر شرّآنها از سرکشورهای مسلمان کوتاه شد ولی همان طور که رهبری فرمودند باید مواظب کید دشمن باشید واز این موضوع احساس امنیت نکنید.
وی ادامه داد: این آتش زیر خاکستر است ویقین بدانید آمریکا به این راحتی دست از سر کشورهای اسلامی برنمیدارد.
امام جمعه قاین در ادامه با اشاره به سرخوردگی ومفتضح شدن وضعیت داعش که حتی سیاستگذاران خودشان هم قدرت تحلیل این مسئله را ندارند گفت: آنها آمده بودند تا با کمک داعش یک خاورمیانه جدید را ایجاد کنند وما هم می گوییم ایران اسلامی هم به دنبال یک خاورمیانه جدید بود اما نه همانند خاورمیانه ای که شما می خواهیدکشور های مسلمان از جمله عراق وسوریه را قطعه قطعه کنید ودر هر قطعه آن یک اسرائیل جدید راه بیاندازید بلکه ایران و حزب الله به دنبال خاورمیانه ای است که پدیده ای به نام اسرائیل در آن وجود نداشته باشد.
وی بااشاره به هفته بسیج این شجره طیبه خوش نام را عامل به زانو درآوردن ابرقدرتها دانست وگفت:امروز شاهد حضور حلقه های شجره طیبه صالحین شهرستان که بخشی از عامل به زانو درآورن دشمنان هستنددر میعاد گاه نماز جمعه بودیم وقطعا نتیجه این بحث های رخ به رخ وخروجی حلقه های صالحین بسیج را در ۵تا۱۰سال آینده خواهیم دید.
امام جمعه قاین به اشاره زلزله سخت کرمانشاه وحضور رهبری در بین مردم گفت:رهبری به عنوان همدردی در بینمردم حضور یافتند وتاکید کردند که کمک هاباید از سوی مسئولین مضاعف باشدولذا مردم هم باید در این زمینه همکاری وهمدردی داشته باشند.
انتهای پیام/