برخی از متقاضیان شغل درخراسان جنوبی فاقد مهارت وآموزش هستند

به گزارش نسیم قائن ، محمد سنجری ظهر امروز درگردهمایی روسای مراکز آموزش فنی وحرفه ای خراسان جنوبی دربیرجند اظهارداشت: در ۸ ماه امسال، تعداد ۷هزار و۵۹۶ نفر در موسسات کاریابی و مراکز خدمات اشتغال استان ثبت نام کرده که از این تعداد ۶۴ درصد فاقد مهارت و ۳۶ درصد دارای مهارت هستند.
وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی سرمایه یک کشور است افزود: نیروی انسانی به عنوان یکی از شاخصهای مهم و اثرگذار در روند توسعه همه جانبه محسوب میشود.
مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان تصریح کرد: نیروی انسانی توانمند در رشد اقتصادی، اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمد موثر است و نیاز امروز کشور، در اختیار داشتن نیروی انسانی ماهر است.
سنجری با اشاره به نقش سازمان آموزش فنی و حرفه ای در پرورش نیروی انسانی اظهارداشت: آموزشهای فنی و حرفه ای، فرد را برای بدست آوردن شغل، حرفه و کسب و کار آماده میکند.
وی با تاکید بر نقشهای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی که فنی و حرفهای ایفا میکند،گفت: تبعات بیکاری در هر جامعه، رشد فساد، طلاق، اعتیاد و فقر است و با پرورش نیروی ماهر و کاهش بیکاری، آسیب و مضلات اجتماعی نیز کاهش مییابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی حیطه فعالیتها و آموزشهای فنی و حرفهای را وسیع دانست و اظهار داشت: به دنبال این اقدامات، با جامعهای سالم و توسعه یافته مواجه میشویم که در زمینه سیاسی و اجتماعی حرف زیادی برای گفتن دارد.
سنجری، پتانسیل خراسان جنوبی را در زمینه معدن دانست وگفت: ذخایر معدنی استان بسیار غنی است و از مجموع مواد معدنی شناخته شده در دنیا، حدود ۳۶ ماده معدنی منحصر به فرد در این استان وجود دارد.
وی افزود: نیروی انسانی ماهر و آموزش شرط بهره برداری و استفاده از این ذخایرمعدنی است و باید بر اساس نیاز بازار استان، مبنای دورههای آموزشی را تعیین کرد.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی در خصوص آموزشهای فنی و حرفهای، اظهارداشت: فراگیری یک مهارت در کنار تحصیل نظری، جز نیازهای اصلی ما است و باید برای فرهنگ سازی و نهادینه کردنش، برنامه ریزی کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی، راه نجات کشور در بحث اشتغال را کار آفرینی دانست و گفت:کارآفرینی نیز بدون مهارت و خلاقیت و آموزش محقق نمی شود و نیازمند کار فرهنگی است.
تسنیم