اقدام به موقع قیام کنندگان ۱۵ خرداد سرآغاز نهضت اسلامی شد

به گزارش نسیم قائن ، حجت الاسلام والمسلمین سید صالح یاسینی در جمع راهپیمایان سالروز گرامیداشت ۱۵ خرداد در شهرستان پیشوا، طی سخنانی با بررسی ابعاد شخصیتی امام راحل پرداخته و گفت: امام شخصیتی بی نظیر است که در تاریخ بشر بعد از انبیاء الهی و اولیاء خدا و بعد از ائمه معصومین (ع) کسی به مانند او نیامده است و به تعبیر آیت الله جوادی آملی امام زاده ای بود که ما او را دیدیم.
وی ادامه داد: امام خمینی که رحمت خدا براوباد باعث احیای اسلام شد، اسلامی که به فراموشی سپرده می شد، اسلامی که مستکبران عالم بیش از دو قرن تلاش کردند تا ذهن مردم را از تفکرات دینی و اسلامی خالی کنند، دوباره توسط امام عظیم الشان ما احیاشد و امام روح عزت و بزرگ منشی را به مسلمین برگرداند، آن روز ها مسلمانان احساس عزت نمی کردند، اما امام کاری کرد که امروز مسلمانان در سرتاسر جهان احساس عزت و بزرگی می کنند.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران گفت: آن زمان مسلمانی، عقب افتادگی معنی می شد، به طوری که کسی جرات نمی کرد خود را مسلمان معرفی کند اما امروز به برکت امام مسلمانان احساس عزت می کنند .
وی گفت: از دیگر کار های امام مطرح کردن امت اسلام در دنیا بود، اتحاد امروز مسلمانان به برکت انقلاب اسلامی است و یکی دیگر از کارهای امام از بین بردن رژیم منفور ، پلید و فاسد پهلوی و ایجاد حکومت اسلامی بود که از دیگر کار های امام است که بر مبنای قرآن ، بر مبنای معارف دینی برپا کرد.
یاسینی اضافه کرد: آن چه که امروز انتظار می رود، این است که قرآن حاکم بر جامعه باشد آن چه انتظار می رود این است که دستگاه قضایی ما بر مبنای موازین شرع باشد، قوانین مجلس شورای اسلامی ما بر مبنای معارف قرآن و احکام نورانی اسلام مصوب شود، رئییس جمهور و مسئولین اجرایی بر مبنای اسلام حرف بزنند و حرکت کنند و این کاری بود که امام کرد، ازدیگر کارهای امام ایجاد نهضت اسلام در عالم است و مسلمانان در عالم امت شدند اما امام بود که نهضت اسلامی را برپا کرد و امروز اگر مسلمانان سوریه وفلسطین ولبنان و نیجریه حرکتی می کنند، این حرکت به پشتوانه امام و انقلاب است.
وی افزود: امام به مردم دنیا فهماند، مسئولین و آن کسانی که در راس نظام هستند تافته جدا بافته نیستند، کاخ نشینی عزت نیست، زندگی در کاخ ها و برج ها برای کسی افتخاری نمی آورد، این امام بود که روحیه غرور و خودباوری در اسلام را احیا کرد و به ملت ما فهماند ما می توانیم، امام به ملت ما فهماند می شود به جوانان عزیزمان دانشمندان و داشته های خودمان باشیم و به خودمان اکتفا کنیم.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران سپس به قیام خونین ۱۵ خرداد ۴۲ اشاره کرد و افزود: ۱۵ خرداد حرکت عظیمی بود که فیلم ها و قصه ها و مباحث دیگر، هیچ کدام نمی تواند گویای حقیقت آن باشد، تاریخ انقلاب اسلامی همان هایی هستند که سال ۴۲ را دیدند؛ آن ها یادشان نرفته که امام برای چه حرکت کرد، فریاد امام و حرکت امام برای جلوگیری از زیاده خواهی مستکبران و لگد مال شدن اسلام بود، حرکت امام در مقابل لایحه ننگین کاپیتولاسیون بود که در زمان شاه به تصویب رسید.
وی گفت: امام ایستاد و ایستادگی کرد و منجر به زندانی شدن و تبعید ایشان شد و وقتی از امام بازجویی می کردند، آن روز مردم قم و تهران و شیراز و تمام نقاط ایستادگی کردند و یکی از مردمانی که ایستادگی کردند و کفن پوشیدند و غسل شهادت کردند و رفتند تا از مرجعیت دینی خود دفاع کنند مردم همین صحن امامزاده جعفر (ع)بودند، اقدام این قیام کنندگان و شهدا، اقدامی بی سابقه و ماندگار در تاریخ بود، مردم انقلابی، بصیر، دشت ورامین که حرکت عظیم از پیشوا و محمد آباد عرب ها آغاز شد و در پل باقرآباد به شهادت ختم شد نماد ولایتمداری مردم این منطقه است و همین اقدام به موقع قیام کنندگان ۱۵ خرداد سرآغاز نهضت اسلامی شد.
یاسینی ادامه داد: حرکت مردم در سال ۴۲ حرکتی انقلابی بود چرا که آن جا نه خبر از کیک و ساندیس بود نه خبری از منفعت، تنها گلوله بود و شکنجه بود و مرگ، بسیاری از افراد در بین راه باز گشتند اما بسیاری هم ایستادگی کردند و پای اسلام و قرآن و دین خود ایستادند، امروز اثرات خون شهدای ۱۵ خرداد در جای جای جهان دیده می شود، عزت و عظمت امروز ایران ثمره خون شهدای ۱۵ خرداد است، امروز ۴۰۰ هزار نفر از مسلمانان امریکا مقلد رهبر جمهوری اسلامی هستند. فکر نکنید خون شهدا به هدر رفته است و ما که در ایران هستیم باید بیشتر حافظ خون شهدا باشیم.
وی اضافه کرد: ۲۸ سال از رحلت جانسوز امام می گذرد، امام رفت اما تنها جسم امام در بین ما نیست و روح او در بین ما است، دیروز حضرت آقا در حرم امام(ره) فرمودند روح امام بین ما است، راه امام و نام امام و پیام و آرمان هایش همه در بین ما هستند، روزی که امام از میان ما رفت خیلی ها گفتند همه چیز تمام شد اما رهبری قدرتمند مقام معظم رهبری به همه نشان داد راه انقلاب ادامه خواهد داشت.
منبع : مهر