سیاسی

اعزام کاروان دوچرخه سواری روستاهای بیهود واسفشاد به مشهد مقدس

به گزارش نسیم قائن ،همزمان با آغاز دهه پایانی ماه صفر خیل عظیم عاشقان و دلدادگان به خاندان اهل بیت(ع) سفر با پای پیاده ویا با دوچرخه را برای عرض ارادات به علی بن موسی الرضا(ع) انتخاب کرده اند .
هوای خطه خراسان ، همگام با مناطق سردسیر این روزها و شب ها کاملا زمستانی شده و سوز سرد هوا که با بارش برف و بوران همراه است سرو صورت زائران را نوازش می دهد ، اما جایی که عشق به اهل بیت باشد سردی و خستگی راه جایی ندارد.
صبح امروز ودر حالی که اولین برف پاییزی شهرستان قاین را سفید پوش کرده بود دوکاروان دوچرخه سواری متشکل از ۴۴نفر از روستاهای بیهود واسفشاد شهرستان قاین بابدرقه مردم عازم مشهد مقدس شدند.
کاروان دوچرخه سواری شهدای بیهود متشکل از ۲۵ دوچرخه سوار وکاروان روستای اسفشاد متشکل از۱۹دوچرخه سوارمسیر۴۰۰ کیلومتری قاین تا مشهدمقدس را رکاب می زنند.
این دوچرخه سواران برای شرکت در مراسم سالروز ارتحال پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام رضا(ع) و امام حسن مجتبی (ع) به مشهد مقدس سفر می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا