سیاسی

از همه ظرفیت ها برای توسعه و خدمت رسانی به شهروندان استفاده می کنیم /بازگشایی قریب الوقوع بولوار امام حسین(ع)

به گزارش نسیم قائن ، محمد رضا قرائی رئیس شورای شهر قاین در نشست ۳ ساعته با رسانه های شهرستان به سئوالات خبرنگاران در موضوعات پروژهای نیمه تمام، ابهامات موجود در أخذ عوارض، تأخیر در بازگشایی معابر شهری، تحقق بودجه سالانه، منطقه گردشگری، کارهای فرهنگی شورا، تعامل با سایر دستگاه ها و ابهامات موجود در عدم واگذاری زمین بیمارستان دوم قاین پاسخ داد و استفاده از همه ظرفیت را وظیفه شورا دانست .
وی در پاسخ به سئوالات فوق ضمن درخواست همراهی و مشارکت هر چه بیشتر شهروندان در امور شهری گفت: پروژه های نیمه تمام در دست اقدام می باشد و پمپ بنزین تا دوماه آینده و حداکثر تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد و سایر پروژه ها برابر جدول زمان بندی و بر اساس اعتبارات پیش بینی شده تکمیل می شود .
رئیس شورای شهر قاین در خصوص نحوه أخذ عوارض نیز گفت:عوارض برابر قانون دریافت و هزینه می شود و مشکلی در این خصوص با شهروندان نداریم .
قرائی همچنین از بازگشایی قریب الوقوع بلوار امام حسین (ع) در آینده نزدیک خبر داد و گفت در بسیاری از بازگشایی ها نیازمند همراهی بیشتر شهروندان هستیم و شهرداری در این جهت مشکلی ندارد .
محمد رضا قرائی در ادامه با اشاره به بودجه ۲۷ میلیارد تومانی شهرداری افزود: در نشست علنی مهرماه شورا با شهروندان عملکرد شش ماهه شهرداری و میزان تحقق بودجه و هزینه ها منتشر و در اختیار شهروندان قرار می گیرد .
وی در خصوص وضعیت منطقه گردشگری بوذجمهر نیز اظهار داشت: با توجه به اهمیت این منطقه در توسعه شهرستان همچنان پیگیر توسعه این منطقه هستیم و طرح ها و برنامه های آن از مجاری مربوطه دنبال می شود .
قرائی در موضوع فعالیت های کمیسیون فرهنگی شورا نیز گفت: ۵ درصد از اعتبارات جاری شهرداری به این کمیسیون اختصاص یافته و بزودی ۵۰ نفر از کارگران منتخب شهرداری به کربلای معلی اعزام می شوند و مرکز قاین شناسی فعالیت خود را در خانه صمدی آغاز می کند و همچنین المان سرداران و فرماندهان شهید شهرستان در سطح شهر نصب خواهد شد .
رئیس شورای شهر قاین در بخش پایانی سخنان خود نیز به انتقادات جدی که بر نحوه تعامل شورا و شهرداری با دیگر دستگاه ها وجود دارد پاسخ داد و گفت: با همه دستگاه ها تعامل داریم و مشکلی در این جهت وجود ندارد و مسائلی که در مورد زمین بیمارستان دوم وجود دارد به شورا و شهرداری مربوط نمی شود و زمین را مسکن و شهرسازی به بهداشت و درمان واگذار کرده است و بدون نظر شورا سند و تغییر کاربری داده است .
وی در ادامه افزود: برای تسریع در امور اجرایی و توسعه شهرستان شورای شهر در خدمت همه مدیران شهرستان می باشد و از دستگاه هایی که طرح و پروژه ای را می خواهند عملیاتی بکنند در أخذ مجوزات قانونی ریالی أخذ نمی شود ولی در واگذاری زمین یا صدور مجوز و پروانه بایستی با حساب و کتاب و برابر قانون عمل شود .
محمد رضا قرائی در خاتمه نیز به مسئله تأمین قیر برای آسفالت معابر و شایعاتی که در این خصوص مطرح است پاسخ داد و گفت: تا کنون هیچ کس مثقالی قیر به شهرداری کمک نکرده است ولی شورای شهر برای تسریع در تهیه قیر از آقایان قربانی، فلاحتی و هروی درخواست کمک داشته و پیگیری هایی نیز صورت گرفته که قدردان عزیزان هستیم و همچنان در جهت خدمت رسانی به شهروندان و توسعه امور شهر از همه ظرفیت ها استفاده می کنیم .
گزارشگر: محمد رضا فرخی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا