سیاسی

اجرای طرح « قرارگاه جوادالائمه(ع)» در ۱۰ شهرستان خراسان‌جنوبی/ تشریح ۶ گام اجرای طرح

به گزارش نسیم قائن ، علی فرخنده ظهر امروز در همایش محله پاک، با اشاره به اینکه قرارگاه جوادالائمه (ع) از سال ۹۵ درسطح کشور آغاز و اکنون در ۳۵۲ نقطه کشور ارتقاء یافته است، اظهار داشت: قرارگاه مذکور در ۱۱ نقطه استان به‌صورت پایلوت فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی مردمی کردن پیشگیری از اعتیاد و حرکت جهادی و انقلابی در پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد را از اهداف کلان طرح‌ذکر کرد و گفت: اگر در بحث آسیب‌های اجتماعی با نگاه جهادی و انقلابی ورود نکنیم به هدف اصلی دست نخواهیم یافت.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی تصریح کرد: قرارگاه جوادالائمه(ع) به منظور استفاده از ظرفیت بسیج برای مبارزه با مواد مخدر و مقابله با نقاط آلوده فعالیت خود را در شش گام؛ شناسایی(اشراف)، بسترسازی، اقدامات فرهنگی، درمان، صیانت و مقابله طراحی شده است.
فرخنده با بیان اینکه در ۱۰ شهرستان خراسان‌جنوبی به جز طبس محله‌های آلوده شناسایی و ستادهای فرعی در نواحی مقاومت راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: همچنین با تشکیل تیم‌های محله محور با روحانیون، اعضای شوراهای اسلامی، نیروهای انتظامی و دلسوزان فرهنگی در ۱۱ نقطه استان تیم محله محور تشکیل شده است.
وی به گام اول اجرای طرح اشاره و اعلام کرد: در گام اشراف وضعیت درون محله، نقاط قوت و ضعف، نقاط فرصت تهدید بصورت ریز مد نظر قرار می‌گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی علت گرایش به اعتیاد را از مسائل مهم در مرحله اشراف ذکر کرد و یادآور شد: نوع اقدام و انجام کارهای فرهنگی باید متناسب با علل گرایش باشد.
فرخنده بسترسازی را گام دوم اجرای طرح ذکر و تبیین کرد: در این طرح بنا به موازی کاری نیست و مسؤولان باید در راستای وظایف ذاتی و مأموریت‌های سازمانی به‌صورت ویژه وارد شوند.
وی همچنین بر لزوم استفاده از پتانسیل مردم و خیرین در مرحله بسترسازی تأکیدکرد و گفت: همچنین در این مرحله باید ظرفیت ادارات، سمن‌ها و خیرین مد نظر قرار گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گام سوم طرح را اقدامات فرهنگی دانست و توضیح داد: باید نگاه مردم به فردی که از اعتیاد برگشته تغییر کند و آگاهی‌بخشی به سطح عموم جامعه و اقشار مختلف انجام شود.
فرخنده با بیان اینکه اگر در مجموعه‌ای با رشد طلاق و اعتیاد مواجه‌ هستیم به دلیل سکوت بزرگان محل است، متذکرشد: باید سنت‌های حسنه را احیا و موضوع اعتیاد را به عنوان یه عمل زشت و خانمان سوز برای مردم تشریح کنیم.
وی به گام چهارم طرح اشاره کرد و افزود: کمیته درمان گام چهارم اجرای طرح است که در این مرحله اقدامات درمانی براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده و اقدامات مراقبتی و پشتیبانی برای خانواده معتادین در طول درمان انجام می‌شود لذا ترغیب معتادین به ترک اعتیاد مسأله مهمی است و باید در تمام مراحل آبروی خانوادگی آن‌ها حفظ شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی کمیته صیانت را گام پنجم طرح قرارگاه جوادالائمه اعلام و توضیح داد: در این مرحله نیز اشتغال معتادان بهبود یافته مد نظر قرار می‌گیرد و همچنین مشاوره‌های خانوادگی جهت جلوگیری از ورود مجدد به اعتیاد انجام می‌شود.
فرخنده با اشاره به گام ششم و آخرین مرحله از طرح مبارزه با مواد مخدر پایگاه جوادالائمه(ع)، توضیح داد: کمیته مقابله آخرین گام اجرای طرح است که در این راستا نیروهای ناجا و قوه قضائیه برخوردهای لازم را خواهند داشت.
وی در پایان خواستار فعال شدن قرارگاه جوادالائمه(ع) در شهرستان‌ها، نواحی و محله‌ها شد و خاطرنشان کرد: همچنین باید گزارش عملکرد شهرستان‌ها به‌صورت ماهانه گزارش شود.
فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا