سیاسی

آغاز عملیات احداث مرکزآموزشی-پژوهشی علوم قرآنی پژوهش سرای دانش آموزی امام رضا(ع)

به گزارش نسیم قائن ، رضا فقیهی مدیر اجرای پروژه درگفتگو با خبرنگار نسیم قاین گفت:،این ساختمان با اعتبار اولیه ۳ میلیارد ریال در دو طبقه و با مساحت ۵۵۰ متر مربع و با نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان احداث می گردد.
حامد بلالی مدیر پژوهش سرای دانش آموزی شهرستان قاینات ،هدف از اجرای این طرح را در راستای گسترش فعالیت های این مرکز علمی –پژوهشی به ویژه در زمینه پژوهش های قرآنی دانست و افزود این ساختمان به همت خیرو نیک اندیش کویتی دکتر منصور علی ودرمحوطه پژوهش سرا احداث می گردد.
وی افزود :در سال تحصیلی گذشته نیزطرح توسعه آزمایشگاه شیمی پژوهش سراو احداث سالن چند منظوره جمعا به مساحت ۱۵۵ متر مربع و با جذب اعتبار ۱۲۰ میلیون تومان از محل کمک های خیرین مدرسه ساز شهرستان اجرا گردید و اکنون آماده بهره برداری می باشد.
وی ضمن تقدیر از مشارکت خیرین در اجرای طرح های فوق،خواستار توجه بیشتر مسئولین مربوطه در تسریع روند اجرای امور و تجهیز فضاهای احداث شده گردید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا